Ben böyle bir cumhurbaşkanı istemiyorum.. Bizim Kur'an'ı Kerim'den başka öpüp başımıza koyacak kitabımız yok.. Şükürler olsun Rabb'ime ki onun gerçek yüzünü halka gösteriyor. Gaf üstüne gaf yapıyor.. Ortadoğu da ki savaşları bitirecek diyor Kılıçdaroğlu güldüm haline halkı kandırmak için düştüğü acziyetten ne yapacağını şaşırmış haddini bilmeden çok ağır konuşuyor "milletin anasını belledi" ifadesine gelen cevapları nasıl kaldıracaklar bakalım..
Birgün sevgili Peygamber Efendimiz (sav) ashabına şöyle buyurur..
-"Öyle bir gün gelecek ki; kafirler, aç kurtların leşe saldırdıkları gibi size saldıracaklardır.
Sahabe sorar: 
-''Biz o gün sayıca az mı olacağız ya RasulAllah?''
-''Hayır! Aksine sayınız fazla olacak. Ama selin önündeki çer çöp gibi olacaksınız. Zira Allah heybetinizi(korkunuzu) düşmanlarınızın kalbinden çekip alacak ve sizin kalbinize vehen yerleştirecek.'' Sahabe Yine Sorar:
''Vehen nedir ya RasulAllah?'' ''Dünyayı sevip, ölümü kerih görmektir.(ölüm korkusu).'' (Ebu Davud)

 Şu haritada müslümanların çokluğuna bakın Bu gün Gazze için müslümanların birlik olmadığını görenler yarın istediği ülkeyi işgal etmezler mi?

Allah'ım müslümanların toparlanmalarını tez vakitte nasip et..İslam ülkelerinin ekonomik ve kültürüne sen kuvvet ver.. amiin..

Bugün ABD'den İsrail'e 225 milyon dolarlık yardım onayladı.
Demir Kubbe'nin, İsrail'in Gazze ve Batı Şeria'dan gelebilecek roket ya da diğer hava saldırılarına karşı oluşturduğu gelişmiş bir hava savunma sistemi olduğu biliniyor. İsrailli yetkililere göre, sistemin başarı oranı yüzde 90'larda.
ABD'nin geçmişte de Demir Kubbe'ye yüzmilyonlarca dolar aktardığı biliniyor. Sizce bu projenin gelecekte ne amaçlara hizmet edeceği belli değil mi?

Allah'ım kafirlere fırsat verme amiin..