Merhabalar çocukluğumda annem çalıştığı için bize oyalanmamız için kitaplar alır bırakırdı. Bak ben hatırlamıyorum oyuncak bebeğim olduğunu çünkü kardeşlerime bakardım annem işe gidince.. ev işleri bitince kitap okurdum..

Heidi, Polyanna serileri, Teksas Tommiks Kızıl Maske, beyaz diziler, pembe diziler...vs birde ençok sevdiğim ansiklopediden gözlerimi kapatıp rastgele açtığım yeri ezberlemek ve en yakınlarımla paylaşmak..
Bi çeşit alışkanlık yapmıştı bende zaman mekan farkında olmadan yapardım.
Kardeşlerimle evde aramızda bilgi yarışmaları  yapardık  hatta haftalık çocuk dergilerinin verdiği ekleri biriktirip matbaada ansiklopedi yaptırırdı annem.

Yeni takibe aldığım Kreatif Baskan  adlı blogger arkadaşımın postunu okuyunca "aaa benim gibi biriside varmış yeryüzünde" diye bi sevindim ki sormayın..
Blogumu ve yeni tanıştığım arkadaşlarımı seviyorum çok güzel bir yer burası.. Hatta blogumda "bugün öğrendiğim bilgiler" etiketi altında da paylaşmayı getirdi aklıma teşekkürler.. :)

Çocukluğumda arkadaşım kitaplardı halada öyle.. Tam anlamıyla bir insana güvenemiyorum yaşadığım tecrübeler sonucunda bu hale geldim..

Blogger benim için iyibir terapi oluyor.. "Sigaram yok ama blogum var" diyorum.. Bağımlılık derecesinde oldu yani..


┼┼┼████┼┼░┼█████┼████┼┼┼┼┼┼┼┼┼████┼┼┼┼┼┼ ┼┼┼████▓┼░┼████▓┼████┼┼┼┼┼┼┼┼┼████┼┼┼┼┼░ ░┼██████┼┼┼┼████┼▒███┼▓█████▓┼┼███████▓┼ ┼┼██┼████┼┼┼███▓┼▒███┼██┼┼███┼░████████┼ ┼████████▒┼┼███▓┼▒███┼┼┼█████┼┼███┼░███┼ ░██▒█▒████┼┼███▓┼▒███┼███┼███░░███┼▒███┼ ███▒┼▒█████▓████▒████▒███████▒████▒████...

...ALLAH AŞKI İLE SULANAN BAHÇENİN GÜLÜ SOLMAZ !

mesajlarımı kopyalayıp saklayın gün gelir kullanırsınız SEVGİLER..