Selamünaleyküm
Dün annemi hastaneye götürdüm tahliller yapılsın diye.. ama bu zamanda hasta olmak da bir ilim sahibi olmayı gerektiriyor..
Hasta olunca ya telefon ya da internetten randevu almayı bileceksin daha sonrada hastanede ne yapman gerektiğini iyi bilmen gerek sık sık oradalarda ki değişiklikleri de takip etmek zorundasın oranın çalışanlarının bile tırlattığı oluyor..  Fizikten randevu almışlar eeee istediği tahlillere ancak dahiliye gönderebilir..

Neyse fizikçide benim gibi dedi.. aile hekimliğine götürdüm oradan hallettik..

Hem kan aldırma kayıtta, hemde tüpleri aldıktan sonra kan verme sırasına girmen gerekiyor.. Annemi kan verme sırasına koydum ben kan verme kayıtta sıra bekledim.. tam bana sıra geldi baktım önden önden sıraya giren var "ne oluyor?" dememe kalmadı "65 yaş üstü sıra beklemiyor" demesinler mi.. boşuna bekledim diye hayıflanırken çalışan görevli arkadaşa sordum "70 yaş " sınırı dedi..
Neyse saat 10:00 okula yetiştim ama yorgun ve bitkin.. hastahane psikolojisi beni strese sokuyor akşam eve geldim yatsı namazından sonra yatmışım sabaha kadar 12-14 saat uyku mu olur hala şaşıyorum ama benim de kırgınlığım var ondan.


___♥▒▒▒♥_____♥▒▒▒♥
____♥▒▒♥▒▒▒♥▒▒▒▒♥▒▒♥
___♥▒▒▒▒▒♥♥♥♥♥▒▒▒▒▒♥
____♥▒▒▒♥▓▓▓▓▓♥▒▒▒♥
_♥▒▒▒▒♥▓▓▓▓▓▓▓♥▒▒▒▒♥
♥▒▒♥▒▒♥▓▓▓♥▓▓▓▓♥▒♥▒▒♥
_♥▒▒▒▒♥▓▓▓▓▓▓▓♥▒▒▒▒♥
____♥▒▒▒♥▓▓▓▓▓♥▒▒▒♥
___♥▒▒▒▒▒♥♥♥♥♥▒▒▒▒▒♥
____♥▒▒♥▒▒▒_▓♥▒▒♥▒▒♥
_____♥▒▒▒♥_▓____♥▒▒▒♥
______♥▒♥__▓_____♥▒♥
_____________▓
_____________▓__
_______________▓
________ஞ۩♣___▓___ஞ۩♣
_____ஞ۩♣ஞ۩♣__▓_ஞ۩♣ஞ۩♣
__ஞ۩♣ஞ۩♣ஞ۩♣__ஞ۩♣ஞ۩♣ஞ۩♣
Sє√gi DoLu, MutLu sağlıklı ve HuzurLu günler

M İ S   K O K U L A R    S İ Z L E R İ N   O L S U N