Yapılan incelemede Buda heykelinin içinde, Budist bir rahibe ait olduğu tahmin edilen mumyalanmış bir beden çıktı. Asya’daki Budist keşişlerin arasında kendini mumyalama uygulamasına sıklıkla rastlanıyor.
Yakın zamanda Moğolistan’da bulunan 200 yıldır meditasyon pozisyonundaki mumya de bu uygulamaya bir örnek teşkil etmişti.
Moğolistan'da 200 yıl önce meditasyona geçen bir rahibin lotus pozisyonunda oturur vaziyette bulunan mumyalaşmış bedeni dünyayı şoke etmişti.
İngiliz The Independet gazetesinin haberine göre, 
Moğolistan’ın Songinokhairkhan eyaletinde, 200 yıl önce meditasyona geçen Lama’nın ( Tibetli rahip) mumyalaşmış bedeni hala yaşıyor.. 
gibi saçma komik iddiaları var =))
İslamdan haberi olmayanların yazdığı birçok saçma yazılar var.. Sanki budizmi allayıp pullayıp insanların önüne koyuyorlar halbuki müslümanları diri diri yaktıkları ve kesip yedikleri resimler medyada rastlamak çok doğal bir şey oldu..
Saçma sapan inanışlar bunlar reankarnasyona inandıkları gibi budistlerin meditasyonlarınıda allayıp pullayıp insanlığı gerçeklerden uzaklaştırıyorlar.. Madem kötülükten arınıyorlar neden müslümanları katlediyorlar? Önce bu sorunun cevabını versinler.. 
Yazık değil mi bu çocuklara ve yakılan müslümanlara masum zararsız insanlar tek suçları müslüman olmak yani Hz.Muhammed'e (sav) inanmak..
Allah'ım yeryüzündeki tüm müslümanları korusun muhafaza etsin..
Dunya ve ahirette tüm müslümanların afiyetini arttır ve üzerlerindeki nimetini tamamla Allah'ım
Sevgi ve Muhabbetle kalın..
Özlem