Selamünaleyküm
İmtihansız gün geçmiyor kimi farkında kimi değil! Bugünlerde hastahaneye gidiyorum bir öğrencimin velisi yardımcı oluyor ki yardım teklifi ondan geldi "Sizi çocuğumun başında görmek istiyorum. Çocuğum sizi çok seviyor " dedi ve gerçekten çok uğraşıyor Allah Razı olsun çok duamı alıyor ama bir insan bu kadar mı dinden uzak olur..

Allah (cc) rahmetini kimle gönderir bilemezsin onun bana aldığı randevuya gittim beni karşıladı kendisi bizzat ultrasondan tomografiye kan tahliline kadar hepsi bir gün içinde yaptırdı.. daha sonra patalojiye lenf nodülünden parça alındı falan filan bende şaşkınlık yani gizli bir güç şükürler olsun bana onun eliyle rahmet ediyor..benim nutkum tutuldu hayırdır inşaAllah ben hak etmedim böyle bir ikramı rabbimdendir Elhamdülillah dedim ve hala şükrediyorum..
tasarım bana ait
Ama imtihanın başka bir boyutu var.. Ona, evden kaçan üç çocuktan bahsettiğimde  "dindar kesim mi? işide katılmıştır." bir anda "siz hangi kesimsiniz?"  demek isterdim.. Tüm kapalı veya dindar insanlara işidçi gözüyle bakması ve ötekileştirmesi hiç hoş değil.. ve birçok örneği var yazıyı uzatmamak adına yazmadım..

Vaktini bekliyorum ben halimle islami göstermeye çalışan bir insanım. Beni gözlemleyip sözlerimi hallerimi kayıt ettiğini biliyorum zamanla ısınacak şimdiye kadar hep uzak durmuş dindar kesimden (onun tabiriyle) ve benimle öğreniyor birçok şeyi biraz daha zamana ihtiyacı var..

tasarım bana ait
En büyük silahım dua.. şimdilik elimden duadan başka bir şey gelmiyor ve ona o kadar dua ediyorum ki hem kendisine de söylüyorum (amin diyemiyor ama tebessümle bakışlarının yumuşadığını gözlemliyorum)

Her ibadet yaptıktan sonra "Allah'ım ona hidayet et. İman ve ibadet ver" diye dua ediyorum.. kendi ailemden birine dua eder gibi..

Hidayet Allah'tan Allah cümlemize hidayet etsin ve hayırlı dualarımızı kabul etsin..amin..
Sevgi ve muhabbetle kalın =)